Geannuleerd: Gemengd koor Voix Là in de Remonstrantse kerk

Foto: Voix Là

UPDATE: Voix Là zou naar Oosterbeek komen voor een concert maar ze hebben het concert helaas moeten uitstellen tot onbepaalde tijd door de nu geldende coronamaatregelen. Het gemengde koor uit Beugen staat onder leiding van Wilbert Friederichs, die zelf in Oosterbeek woont.

Het koor zou op zondagmiddag 28 november om 16.00 uur een concert in de Remonstrantse kerk geven met oude en nieuwe nummers. Deze gaat nu dus niet door.

Wereldmuziek

Voix Là telt achttien leden en onderscheidt zich met muziek uit veel verschillende genres en tijden. Het publiek krijgt wereldmuziek uit diverse landen en klassieke stukken te horen, maar ook authentieke close harmony, kleinkunst en stemmige pop- en musicalnummers.

Een deel van het repertoire is geschreven of bewerkt door muzikaal leider Friederichs, die eerder zijn sporen verdiende als zanger, componist en tekstschrijver van onder meer Mezzo Macho en Klater. Hij is sinds 2011 aan Voix Là verbonden.

Zie ook voixlabeugen.nl of wilbertfriederichs.nl

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen