Historische wandeling langs Doorwerth, Hunnenschans en Dunoplateau

Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

Doorwerth – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren een cultuur historische wandeling met fraaie vergezichten.

We vertrekken vanuit het kasteel de stuwwal op. Het hoogteverschil is ongeveer 40 meter.

Vroegere gehucht

De tocht gaat langs het vroegere gehucht Doorwerth, de Hunnenschans en het Dunoplateau. Voor en tijdens de wandeling krijg je cultuurhistorische informatie over het gebied, maar natuur komt ook aan bod. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid het gevarieerde kasteel bezoeken. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Wanneer: zaterdag 20 november 2021
  • Startlocatie: kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b te Doorwerth. Verzamelen bij de grote “acacia” (=Robinia) op het voorplein van het kasteel
  • Start: 13.30 uur.
  • Duur: ca. 2 a 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p, donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.

Meer informatie en online reserveren: glk.nl/activiteiten.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen