Koningsdag in Heelsum in het teken van elkaar weer ontmoeten

Foto: Vereniging Oranjedag Heelsum

Heelsum – Koningsdag in Heelsum zal weer gevierd worden! Na twee jaar corona pauze zullen woensdag 27 april de oranje vlaggetjes weer wapperen op het grasveld aan de Bart Crumstraat.

Vereniging Oranjedag Heelsum (VOH) heeft gelukkig weer een nieuw bestuur kunnen vormen en op dit moment zijn zij druk bezig om samen met een klein groepje vrijwilligers Koningsdag in Heelsum vorm te geven.

Ontmoeten

Deze editie zal in het teken staan van elkaar weer ontmoeten en gezellig samen zijn. Veel bekende onderdelen zullen op het programma staan. Zo kunnen de kinderen spelletjes doen of zich laten schminken op het kinderplein en lekker rondstruinen op de kleedjesmarkt. Kibbeling eten, een kopje koffie/thee of fris drinken in de horecatent en samen het glas heffen op onze koning.

Koningsdag Heelsum start om 10.00 uur met het traditionele hijsen van de vlag onder de klanken van het Wilhelmus gespeeld door de Heelsumse Harmonie. Rond 16.00 uur zal de vlag weer gestreken worden. Binnenkort zal er bij alle leden van VOH een brief bezorgd worden met meer informatie en hou ook de Facebook pagina in de gaten voor actueel nieuws rondom Koningsdag.

Wil je ook lid worden van VOH? Wil je hen een handje helpen op deze feestelijke dag bij bijvoorbeeld het kinderplein of bij andere organisatorische dingen? Mail dan naar [email protected]

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen