Steun Heelsums Harmonie en koop je potgrond bij hun

Foto: Heelsumse Harmonie

Heelsum – Op 5 en 6 maart 2021 is het weer zover. De jaarlijkse potgrondactie van de Heelsums Harmonie. Normaal organiseren ze op zaterdag in een deel van de gemeente Renkum een huis-aan-huisverkoop.

Vanwege de Corona pandemie hebben ze besloten, voor iedereens veiligheid, om dit jaar alleen op bestelling te werken. Je kunt per mail of telefonisch je bestelling doorgeven. Als je vóór zondag 28 februari telefonisch (06 53 14 74 78 ) of per e-mail ([email protected]) je bestelling aan de Heelsums Harmonie doorgeeft, wordt deze zonder meerkosten op bij je thuisbezorgd.

Nog wel belangrijk; ze bezorgen alleen in de gemeente Renkum (Heelsum, Renkum, Doorwerth, Oosterbeek, Heveadorp en Wolfheze). Overige locaties gaan in overleg. Vooralsnog is de planning om de bestellingen voor Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek en Doorwerth op vrijdag 5 maart af te leveren. De bestellingen voor Renkum en Heelsum worden op zaterdag 6 maart afgeleverd.

Aanbod en tarieven – potgrond / siertuincompost / gedroogde mest

  • Potgrond Naturado per zak van 40 liter € 4,50
    4 zakken van 40 liter €16,-
  • Siertuincompost Pokon per zak van 40 liter € 6,-
    3 zakken van 40 liter €15,-
  • Gedroogde mest Pokon per zak van 5 kg €8,50
    2 zakken voor €16,-

Bestel direct via dit formulier

Jaarlijkse potgrondactie

Sinds 2017 verzorgt Heelsums Harmonie jaarlijks een potgrondactie. Tot en met 2016 werd deze actie door de Spiritual Singers uitgevoerd. Maar omdat het koor eind 2016 opgeheven is kregen ze de kans om deze unieke actie over te nemen. De opbrengsten van deze actie komen volledig ten goede aan de Heelsumse Harmonie.

Je krijgt dus voor relatief scherpe tarieven een mooi product aan huis geleverd en steunt daar ook nog eens de vereniging mee!

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen