The Show Must Go On(line)!

Oosterbeek – Ze hadden je graag echt willen uitnodigen, helaas zit dat er nog niet in. Maar….. The Show Must Go On(line)! De Koninklijke Harmonie Oosterbeek zit niet stil en het opleidingsorkest Da Capo ook niet.

Als je al die tijd geoefend hebt, is het toch harstikke leuk als er iemand komt luisteren, maar ja, corona.

On(line) with the show

Aanstaande zondag 18 april om 15:00 uur kun je daarom vanuit huis genieten van het concert van Da Capo onder leiding van Marc Dammers, met medewerking van Hans Platenkamp. Da Capo, het Opleidingsorkest van de KHO, bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten. De meeste daarvan zijn leerlingen, maar er zit ook een aantal ‘steunmuzikanten’ in het orkest. Deze mensen zijn er om de beginnende leerlingen te helpen. Ook zitten er vaak gevorderde muzikanten op de ‘zwaardere’ instrumenten, aangezien de meeste mensen op de ‘lichtere’ instrumenten beginnen. De naam Da Capo is ontleend aan de Italiaanse muziekterm die “Vanaf het begin” betekent.

Da Capo bestaat uit blaasinstrumenten en slagwerk. Onder de ‘lichtere’ instrumenten vallen o.a. de klarinet, dwarsfluit, hobo, altsaxofoon, hoorn en trompet. Bij ‘zwaardere’ instrumenten kan je denken aan de basklarinet, fagot, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, trombone, bariton en bas.

Muziekcommissie

De dirigent zoekt samen met de commissie de muziek uit, de stukken die zondag zullen worden gespeeld zijn:

  • Day at the Circus
  • Sorry
  • The Show must go on

Kijk zondag vanaf 15:00 uur naar het digitale concert op harmonie-oosterbeek.nl. Gratis digitale toegang!

Lees ook: Koninklijke Harmonie Oosterbeek kiest nieuwe voorzitter tijdens ALV

Cookieinstellingen