De zesde potgrondactie Heelsums Harmonie van start gegaan

Foto: Heelsums Harmonie

Op 4 en 5 maart 2022 is het weer zover. Dan organiseert Heelsums Harmonie voor het 6e jaar op rij een potgrondactie.

In alle dorpen van de gemeente Renkum verkoopt de harmonie biologische potgrond, siertuincompost en gedroogde mestkorrels. Uiteraard is de opbrengst volledig voor de clubkas van de muziekvereniging. En dat is zeker in deze tijden waarin de vereniging al sinds februari 2020 vrijwel geen optredens kan verzorgen en zodoende dus ook weinig donateurs kan werven zeer welkom. Wil je ook graag potgrond bestellen? Ga dan naar heelsumsharmonie.nl/potgrond

Het mooiste van de actie is, dat alle bestellingen kosteloos aan huis worden afgeleverd. Daarnaast werkt Heelsums Harmonie sinds dit jaar uitsluitend met biologische producten.

Jouw voordelen:

  • Je hebt de mogelijkheid kwalitatieve en 100% Biologische producten te kopen want alle producten zijn afkomstig van Pokon Naturado
  • Daarnaast steun je met de aankoop een vereniging uit het dorp
  • En tot slot wordt je bestelling ook nog eens kosteloos thuis afgeleverd! Zeker in deze tijd is dat mooi, want dan hoef je de deur niet uit.

Vanwege de Corona pandemie heeft Heelsums Harmonie ook dit jaar het een en ander aangepast aan de vorm en de organisatie. Zo is de actie voor iedereen veilig. In tegenstelling tot andere jaren wordt er op zaterdag in Renkum en Heelsum geen huis-aan-huis verkoop gehouden maar werken ze dit jaar uitsluitend op bestelling en is contant betalen helaas niet mogelijk. Bestellen gaat heel eenvoudig via onderstaande link. Daar lees je alles over het aanbod en de tarieven en kun je direct je bestelling doorgeven.

Bestellen kan vanaf nu via heelsumsharmonie.nl/potgrond

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen