Woning van de maand: Prins Bernhardweg 18 te Oosterbeek

Deze vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 308m2 staat aan de rand van een rustige woonwijk op een riant perceel van 892m2. De basisscholen liggen om de hoek en kunnen zonder de straat over te steken bereikt worden. Ook het gezellige centrum van Oosterbeek, de uiterwaarden en het bos liggen op loopafstand.

De woning is zeer ruim en zeer licht. Zelden is er zo goed omgegaan met lichtinval in een huis als in deze woning. Op de woning rust een dubbele bestemming geschikt voor kantoor, praktijk of andere bedrijvigheid aan huis.

Indeling

Via de hoofdingang en de afgesloten entree komt u in de centrale hal. Deze centrale hal geeft toegang tot alle beneden vertrekken. De woonkamer bestaat uit 2 gedeeltes die met elkaar verbonden zijn. Via de eetkamer gelegen aan de achterzijde komt u in de ruime zitkamer met erker. Zowel de zitkamer als de eetkamer heeft een zeer grote raampartij waardoor beide kamers heerlijk licht zijn..

Vanuit de centrale hal komt u in de aparte keuken met bijkeuken die aan vervanging toe is.

Aan het einde van de gang komt u in het zijgedeelte van de woning die voorheen in gebruik is geweest als kantoorruimte. Door de raampartij over de volledige breedte met uitzicht op de patio en de aanwezigheid van lichtkoepels, is de ruimte aangenaam verlicht. De ruimte heeft een eigen opgang en berging die van buitenaf toegankelijk is. Daarnaast kan er gemakkelijk een los toilet worden geïnstalleerd.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich wederom een centrale hal. De grootste slaapkamer van ruim 20m2 heeft een gemetseld balkon met openslaande deuren op het oosten. Dus u ontwaakt heerlijk met de opkomende zon met uitzicht op een prachtige walnootboom. De kamer heeft een badkamer en suite die ook via de centrale hal toegankelijk is.

De tweede slaapkamer van 16 m2 bevindt zich aan de zuidkant. Deze slaapkamer grenst aan de enige slaapkamer die geen toegang heeft via de centrale hal maar via de tweede badkamer. Middels een simpele ingreep zou van deze laatste slaapkamer een walk-in-closet gemaakt kunnen worden die de doorloop dan vormt tussen de tweede slaapkamer en de tweede badkamer.

De slaapkamer aan de voorkant is een speelse slaapkamer te noemen die uit 2 hoogtes bestaat. Middels een klein trapje van 3 treden komt u in het lagere gedeelte terecht. Ideaal als kinderkamer zodat het speelgedeelte gescheiden gehouden kan worden van het slaapgedeelte. Ook deze kamer is weer zeer licht door de grote dakramen.

Op het bordes van de trap naar de eerste verdieping is de ingang naar de tweede badkamer en de achterliggende slaapkamer. In de douche zijn dakramen aangebracht die voor een prachtig effect zorgen. Als u door de badkamer loopt komt u in de slaapkamer terecht die al eerder genoemd is. Ideaal als logeerkamer met aangrenzende badkamer of prachtig te gebruiken als walk-in-closet met doorloop naar de tweede badkamer.

2e verdieping
Op de 2e verdieping wacht u de volgende verrassing: het zeer ruime en perfect verlichte ATELIER. Door de grote dakramen over de gehele lengte (9m) is het een genot om hier te werken. Dit atelier geeft ook toegang tot de zeer ruime bergzolder.

Kelder
Onder de woning bevindt zich een ruime kelder van 11m2 waar u uw favoriete wijnen kunt opslaan en waar uw voorraden heerlijk koel blijven.

Tuinen
De woning ligt op een ruim perceel van 872m2 en zeker gezien de ligging aan de rand van de woonwijk is het grote perceel bijzonder te noemen. De tuin ligt voor driekwart rond de woning en biedt aan de voorzijde parkeergelegenheid aan 4 auto’s.

De zuidzijde is onderverdeeld in een patio gedeelte dat grenst aan het kantoorgedeelte daarnaast zijn er een ruime bloementuin en een grasveld met een prachtige walnootboom. Het geheel wordt omsloten door monumentale hagen die privacy vanaf de weg garanderen.

Bijzonderheden
– Volledig dubbelglas behalve 2 zijraampjes in het atelier gedeelte
– Keuken dient vernieuwd te worden
– Basisscholen bereikbaar op 5 min wandelen zonder de weg over te steken
– Bestemming wonen met bedrijvigheid
– Glasvezel en kabel aanwezig
– Ruime parkeergelegenheid

Vraagprijs €839.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op www.degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

gallery
34539
Sterk in prijs verlaagd!
Deze vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 308m2 staat aan de rand van een rustige
https://renkum.nieuws.nl/wonen/34539/woning-van-de-maand-prins-bernhardweg-18-te-oosterbeek/
2018-03-09T15:59:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/03/09155137/foto-0061.jpg
geldersche makelaar, Huis van de Maand, Oosterbeek, Prins Bernhardweg 18, Renkum Nieuws, villa
Wonen