Woning van de maand: Bernadottelaan 3 te Doorwerth (Verkocht)

In de gewilde villawijk Kievitsdel in Doorwerth staat deze lichte 4-kamer bungalow, gelegen op een riant perceel van 619m2. De charmante uitstraling van de woning gecombineerd met de omgeving maakt haar een genot om in te wonen.

De Finse bungalow ligt midden in het Park Internationaal van de Kievitsdel. In de jaren zestig is het project ontstaan met als basis de diverse bouwstijlen uit verschillende landen in een bosachtige omgeving. Tussen de diverse woningen is veel groen te vinden dat gemeenschappelijk eigendom is van alle bewoners.

Doorwerthse bossen

De villawijk Kievitsdel is gelegen tussen de Doorwerthse bossen met het kasteel Doorwerth, de Cardanusbossen en de Wolfhezer heide. Het centrum van Doorwerth is tevens slechts op 1 km afstand.

Hier bevindt zich het winkelcentrum “De Weerd”met diverse winkels waaronder twee supermarkten en twee gezondsheidscentra met huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medische voorzieningen. In Doorwerth zijn ook twee basisscholen en een goed aangeschreven middelbare school.

Doorwerth is een dorpje dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Renkum en is ideaal gelegen met prachtige natuur in de directe omgeving alsmede een prima een ontsluiting door de A50 en de A12. Doordat het ten westen ligt van Arnhem heeft u zelden last van de grote verkeersknooppunten rondom Arnhem. Ook het openbaar vervoer richting Wageningen en Arnhem ligt op slechts 250m.

Aangename atmosfeer

De houtskeletbouw van de bungalow geeft de woning een hele aangename atmosfeer zowel wat temperatuur en leefklimaat als akoestiek betreft. Via de centrale hal die het formaat heeft van een Arrenslee zoals dat normaal is bij de traditionele Finse bouw, komt men in de ruime woonkamer met grote ramen en een gezellige open haard.

De eetkamer is een aansluitende open ruimte met de woonkamer en heeft een schuifpui naar het achterterras. In dit gedeelte van de bungalow bevinden zich ook twee slaapkamers en de badkamer. De eetkamer grenst aan de keuken wat de keuken een half open karakter geeft. Aan de andere kant van de bungalow bevindt zich de derde slaapkamer die een aangrenzende tweede kamer heeft.

Buiten bevindt zich de ruime schuur met charmante staldeuren en het ruime terras wordt compleet gemaakt met een mooie veranda met twee authentieke muurgedichten en een creatieve flessenmuur. Deze sfeer en het mooie bosgedeelte grenzend aan de achtertuin maakt de veranda een heerlijke plek om de avonden door te brengen.

Bijzonderheden

  • Parkeergelegenheid op eigen erf
  • Openbaar vervoer op 250m afstand
  • VvE bijdrage €160 per jaar
  • Mede-eigenaar van diverse mandelige percelen

Vraagprijs € 350.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

Deze woning is verkocht.

gallery
40093
Woning van de maand: Bernadottelaan 3 te Doorwerth (Verkocht)
In de gewilde villawijk Kievitsdel in Doorwerth staat deze lichte 4-kamer bungalow, gelegen op een
https://renkum.nieuws.nl/wonen/40093/woning-maand-bernadottelaan-3-doorwerth/
2018-08-30T13:04:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/08/30125629/3-voorkant.jpg
bungalow, Doorwerth, Finse bungalow, geldersche makelaar, Renkum Nieuws, woning, woning van de maand
Wonen