Woningaanbod: Van der Molenallee 8c in Doorwerth

Heerlijke luxe afgewerkte hoekwoning met 4 slaapkamers in het centrum van Doorwerth te koop. Door een verandering van werkgever is deze in juni 2018 opgeleverde nieuwbouw woning in de verkoop gekomen.

Doorwerth is een van de “6 dorpen in het groen” van de gemeente Renkum. Door de prachtige ligging aan de weg met mooie Lindebomen ervaart u dat leven in het groen optimaal.. Op 3 min wandelen bent u daadwerkelijk al in het bos op de Italiaanse weg (zeer bekend bij fietsers). Dit paadje leidt wellicht naar wellicht het bekendste gebouw van Doorwerth het eeuwenoude Kasteel Doorwerth.

Doordat de woning centraal in het dorp ligt, is het winkelcentrum de Weerd op 1 minuut loopafstand. Naast het winkelcentrum liggen de 2 basisscholen en verder biedt Doorwerth een middelbare school en een gezondheidscentrum.

De bereikbaarheid van Doorwerth is goed. Zowel de A50 als de A12 zijn in de buurt en dat biedt een zeer goede ontsluiting in alle richtingen. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 15 minuten met de auto bereikbaar, maar ook middels de reguliere fietspaden en binnenkort de snelfietsroutes.
Voor de deur is er een busverbinding naar Arnhem en de buurtbus naar de andere 5 dorpen van de gemeente Renkum.

Indeling

Vanuit de hal waar ook het separaat toilet is, komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De luxe keuken is voorzien van Bosch apparatuur, een quooker en een luxe inductieplaat met ingebouwde downdraft afzuigsysteem. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin waar ook de schuur staat. De keuken en woonkamer zijn voorzien van een mooie visgraat pvc vloer en op maat gemaakte luxaflex. Dit alles zorgt dat de woning zeer sfeervol is.

Op de eerste verdieping zijn de 4 slaapkamers en badkamer. De badkamer is mooi afgewerkt met een inloopdouche, badmeubel en toilet.

De tuin rondom het huis is voorzien van een mooi hekwerk, kunstgras en verlichting.

Achter de woning is een gemeenschappelijk terrein waar een eigen parkeerplaats is.

Bijzonderheden

-6 zonnepanelen
-gehele woning voorzien van vloerverwarming
-eigen parkeerplek op gezamenlijk terrein

Vraagprijs € 295.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

gallery
41532
Woningaanbod: Van der Molenallee 8c in Doorwerth
Heerlijke luxe afgewerkte hoekwoning met 4 slaapkamers in het centrum van Doorwerth te koop. Door
https://renkum.nieuws.nl/wonen/41532/woningaanbod-molenallee-8c-doorwerth/
2018-09-28T10:26:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/09/28102132/woning1.jpg
geldersche makelaar
Wonen, Woonaanbod