Woningaanbod: de Overhoff 5 in Renkum

Gelegen nabij het dorpscentrum van Renkum ligt deze uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met tuin op het zuiden. De woning ligt op een rustig pleintje en heeft parkeergelegenheid naast de woning.

Renkum is een dorp dat van oudsher bekend staat om zijn papierproductie . De gerestaureerde molen van Renkum dateert nog uit die tijd. De gemeente Renkum, bestaat uit de dorpen Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Wolfheze en Heveadorp en staat bekend om haar vele natuurschoon zoals de uiterwaarden, de bossen en de heide. Het dorp Renkum zelf heeft een gezellige dorpsstraat, een multifunctioneel sportcentrum, basisscholen en diverse sportfaciliteiten.

Door de goede ontsluitingswegen zijn ook de omringende grotere plaatsen zoals Wageningen, Bennekom, Ede, Arnhem en Nijmegen goed bereikbaar.

Indeling

In 2004 is de woning op de benedenverdieping uitgebouwd met 20 m2 en ook de gehele woning voorzien van HR+ glas. Door deze uitbouw komt men binnen in een ruime hal van waaruit men toegang heeft tot de ruime berging, de wasruimte, het toilet en de woonkamer.

De woonkamer is ruim doordat het eetgedeelte is verplaats aan de achterzijde in de ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van een alle gebruikelijke inbouwapparatuur en werkblad van graniet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de in 2016 aangelegde moderne badkamer met inloopdouche en toilet met ingebouwde bidet.

Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Tuin

Voor de woning is een tuin en naast de woning is ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren. Achter de woning ligt de beschutte tuin op het zuiden waar u de hele dag zon heeft.

Bijzonderheden

  • Volledig HR+ glas
  • Parkeren op eigen terrrein
  • Moderne badkamer (2016)

Vraagprijs € 269.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

gallery
42528
Woningaanbod: de Overhoff 5 in Renkum
Gelegen nabij het dorpscentrum van Renkum ligt deze uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met tuin op het
https://renkum.nieuws.nl/wonen/42528/woningaanbod-overhoff-5-renkum/
2018-10-25T14:39:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/10/25143347/Overhoff-5-Renkum-1.jpg
geldersche makelaar, woningaanbod
Wonen, Woonaanbod