Heerlijke eengezinswoning aan de Middenlaan in Heveadorp

In het gezellige Heveadorp is deze goed afgewerkte heerlijke eengezinswoning aan de Middenlaan te koop. Eindelijk weer een volwaardige woning beschikbaar voor een startersbudget.

Heveadorp

Op de stuwwal van de Nederrijn ligt het dorpje Heveadorp tussen de bossen. In de geschiedenis worden al meldingen gemaakt over de Seelbeek en natuurlijk de Duno. Het huidige Heveadorp is opgericht als arbeidersdorp in eerste instantie voor de modelboerderij “Huis ter Aa”. De typerende rieten arbeiderswoningen en vele andere woningen dateren nog uit deze periode.

In 1915 ging de melkboerderij failliet en werd het overgekocht door dhr. Wilhelmi. Hij vestigde toen op de plek van de modelboerderij een rubberfabriek en zo komt het dorp aan haar naam.(Hevea is de latijnse naam voor rubberboom). Tijdens WOII wordt het dorp en de fabriek ernstig beschadigd en in de jaren volgend op de oorlog werd Heveadorp weer herbouwd. Uit deze tijd stamt ook deze woning waar het riet vervangen is door dakpannen.

Gezellig

De woning heeft een gezellige uitstraling door de blauwe luiken en ook bij binnenkomst blijft dat gevoel. Vanuit de centrale hal kom je in de lichte woonkamer met de schuifpui naar de heerlijke tuin. De voorraadkelder en het toilet zijn ook vanuit de centrale hal bereikbaar.

Op de eerste verdieping liggen de 3 slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde van 12 m2 heeft een ingebouwde kast voor de wasmachine en droger. De ouderlijke slaapkamer van 15 m2 ligt aan de achterzijde en heeft een ouderwetse ingebouwde kledingkast. De badkamer heeft een vernieuwde douche, een toilet en is in moderne stijl. Als laatste bevindt zich op deze verdieping de kleinere slaapkamer of studeerkamer.

De ruime geïsoleerde bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar.

Bijzonderheden

  • Dak geïsoleerd
  • Volledig dubbel glas
  • Door een uitruil met de buurman is de schuur groter dan normaal en is nu ruim 12m2.

Vraagprijs € 229.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

gallery
43320
Heerlijke eengezinswoning aan de Middenlaan in Heveadorp
In het gezellige Heveadorp is deze goed afgewerkte heerlijke eengezinswoning aan de Middenlaan te koop.
https://renkum.nieuws.nl/wonen/43320/heerlijke-eengezinswoning-aan-de-middenlaan-in-heveadorp/
2018-11-21T15:54:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/11/21154709/Middenlaan-37-Heveadorp-3.jpg
de geldersche makelaar, Heveadorp, Middenlaan, Renkum Nieuws, woning, woningaanbod
Wonen, Woonaanbod