Heerlijke Canadese 2-onder-1-kap woning met 5 slaapkamers!

Deze heerlijke 2-onder-1-kap woning is onderdeel van het plan internationaal gelegen in de KIEVITSDEL. De woning is gebouwd in Canadese stijl en heeft 4 slaapkamers en een apart kantoor/praktijk gedeelte.

De Kievitsdel is een wijk met voornamelijk villa’s en 2-onder-1 kap woningen, aan de rand van Doorwerth dat zich kenmerkt door het wonen in een bosachtige omgeving. Zowel de hei als het bos zijn op loopafstand.

Doorwerth is een dorpje dat onderdeel vormt van de gemeente Renkum en is ideaal gelegen met prachtige natuur in de directe omgeving alsmede een prima een ontsluiting door de A50 en de A12. Doordat het ten westen ligt van Arnhem heeft u zelden last van de grote verkeersknooppunten rondom Arnhem.

Indeling

Vanuit de hal komt u binnen in de ruime woonkamer, die uit twee verbonden delen bestaat. Een gedeelte aan de voorzijde en een centraal gedeelte dat de doorloop vormt naar de ruime keuken.

De hal en de woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer die ook doorloopt in de ruime inpandige berging. De keuken is voorzien van een mooie lichtkoepel boven de eettafel waardoor de keuken licht is en de eettafel mooi tot zijn recht komt. De keuken en het eetgedeelte zijn aan de achterzijde gelegen waardoor u uitkijkt op de tuin.

Vanuit de hal, maar ook toegankelijk via een eigen buiten deur komt u op de benedenverdieping in de voormalige praktijkruimte. Door de ligging aan de achterzijde biedt deze ruimte rust en privacy.

Op de benedenverdieping bevindt zich tevens nog een separaat toilet.

Eerste verdieping

Via een mooie bordes trap komt u op de eerste verdieping. Het speciale aan de woning zijn de 4 slaapkamers op één verdieping.

Aan de rechterzijde bevindt zich dan de grootste slaapkamer(24m2) met als extra de slaapvide in het hoge puntdak. Aan deze ruime slaapkamer is ook het balkon aan de tuinzijde gelegen. De in het oog springende vide geeft een bijzonder karakter aan deze slaapkamer.

Terug in de hal komt u aan de achterzijde van de woning nog 2 slaapkamers tegen van respectievelijk 10m2 en 15 m2 met ingebouwde kastruimtes. Aan de voorzijde bevindt zich dan nog de kleinere slaapkamer van 9m2.

Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met bad, douche en toilet.

Tuinen

De voortuin is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De oprit biedt ruimte aan 2 auto’s waarvan er één onder de carport kan staan.

De achtertuin bevindt zich op het zuiden en is door de groene ligging heerlijk beschut. In deze achtertuin bevindt zich ook een tuinprieel dat gefundeerd is en voorbereidende voorzieningen voor electra en sanitair zijn aanwezig.

Doordat de woning de westelijke woning is van de 2-kapper is er een heerlijke avondzon.

Buiten de privetuin zijn er in dit gedeelte van de wijk enkele bospercelen die gemeenschappelijk (mandelig) eigendom zijn. U heeft dus direct zeggenschap wat er in de omgeving met het groen gebeurd.

Bijzonderheden

  • De buitenzijde van de woning is bekleed met Redwood cedarhout en met verduurzaamd stellac hout
  • Volledig geïsoleerd
  • De woning heeft volledig dubbelglas behalve het raampje in het toilet
  • Ruime inpandige berging (5m2) op de benedenverdieping en grote bergvliering bereikbaar vanaf de vide
  • Oprit met plaats voor 2 auto’s
  • 4 slaapkamers en praktijkruimte
  • bijdrage VvE voor onderhoud gemeenschappelijke bospercelen €160,- per jaar

Vraagprijs €467.500,–k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op www.degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

Deze woning is verkocht onder voorbehoud!