In de gemeente Renkum zijn zij er voor jou deel #1

Foto: Nieuws.nl

Renkum Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Vandaag deel #1

In de gemeente Renkum zijn zij er voor jou

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de (andere) ondernemers uit de gemeente Renkum in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in deze gemeente!

Woon -en tuinwinkel Loenen

Ondanks het Coronavirus is de winkel gewoon open. Daarnaast bieden zij extra service. Lees hierover meer in de speciale brief die zij op hun website hebben staan. Woon- en Tuinwinkel Loenen is een winkel met een landelijke uitstraling in twee oude panden te Renkum. Je kunt bij ons terecht voor woon- en tuinspullen, lekkere keuken artikelen, tuinplanten, sjaals, tassen en nog veel meer. Laat je inspireren, kom langs en geniet van een kopje koffie/thee met huisgemaakte appeltaart. Facebook Instagram.

 

HasperHasper Natuursteen

Hasper natuursteen zit dan wel aan de overkant in Heteren, de banden met de gemeente Renkum zijn duidelijk als lid van de ondernemersvereniging Top in Uw Regio. Ze zijn nog steeds open, wel met wat aanpassingen. Best kun je even met ze bellen wanneer het een goede tijd is om langs te komen.En als je een keertje dat natuursteen dat je thuis hebt, nu eens goed schoon wil maken, kun je bij hen ook prima terecht want daar weten ze alles van. Over de telefoon is een goed advies zo gegeven en via de webshop zo te bestellen! Bel 026-4740137 Website Facebook

Bureau Cambium

Bureau Cambium gaat momenteel zelfs op een zwaar aangepaste manier door met werken. De corona-crises is pech maar de grote brand die hun toeleverancier van bamboe in februari dit jaar had, zette het bedrijf van Wibo Teerlink al op scherp. En wat doe je dan met je vervoersmiddelen? Nou, inzetten voor wie er maar vervoer nodig heeft en dat kan wel eens erg nodig zijn in deze tijd. Via Snappcar.nl zijn ze allebei te huur: een voordelig peugeot en de handige grote Mercedes bus. Nu met extra korting en nóg meer voor mensen met een cruciaal beroep. Ook kun je Wibo inhuren als koerier. Bel of mail: 0619146331 / [email protected]. Facebook.

deel #1Hypnose coach Roland Boekhorst

“Van de ene op de andere dag stopte mijn bedrijf. Zo bizar.” vertelt Roland. Bij de pakken gaan neerzitten doet hij niet en is online gaan werken, dat was voor hem niet echt iets nieuws want hij hielp Nederlanders die in het buitenland woonden al, met afvallen of stoppen met roken bijvoorbeeld. Maar ook hulp om angsten, eenzaamheid aan te pakken of gewoon een stukje rust, leren te ontspannen tijdens deze crisis. De prijs heeft Roland verlaagd om mensen juist nu extra te kunnen helpen. Wil je meer weten, hij legt je graag uit hoe dit op een veilige manier kan. Bel: 06 51968523 of gebruik het contactformulier op de Website  Facebook.

Webo Projects, deel #1Webo-Projects

De heren van Webo Projects zijn niet zo van de Facebook, die zijn veel liever aan het werk ergens buiten. Klussen in je tuin of in je huis. In de bouw gaan veel klussen gewoon door, andere weer niet. Als je ze belt kunnen ze je vast vertellen wanneer ze tijd hebben om jouw klusje voor mekaar te maken. Met alle regels in acht nemend natuurlijk. Anders laat je ze buiten werken en als jij dan binnen blijft, komt alles goed. Bel John: 06-50204771 of Wiggert: 0652065470 of neem een kijkje op hun website. Of je leest dit artikel nog een keertje, daar komt het klusbedrijf uitgebreid aan het woord!

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen