Een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? The 1:1 Diet helpt je graag!

Foto: The 1:1 Diet

Een gezond gewicht en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Gun jij jezelf dat je weer lekker in je vel zit en je fit voelt?

The 1:1 Diet kan je hierbij helpen!

Advertorial: Hulp bij afvallen

gewichtThe 1:1 Diet, oftewel Het 1 op 1 Dieet, maakt in één keer duidelijk waar het om draait, namelijk de 1 op 1 relatie tussen jou als cliënt en The 1:1 Diet consulent. Want afvallen, dat doen we samen. Met de persoonlijke 1 op 1 begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan ga ik je helpen zodat je je weer prettig voelt in je eigen lijf.

Afvallen én op gewicht blijven

The 1:1 Diet Stappenplan is een flexibel plan en helemaal op jou af te stemmen, of je nu een paar of tientallen kilo’s wilt afvallen. Het Stappenplan combineert The 1:1 Diet maaltijden met reguliere voeding. Op deze manier werk je niet alleen aan gewichtsverlies, maar leer je ook je eetgewoontes te veranderen zodat je straks ook op je streefgewicht blijft.

Gezonde leefstijl

Reken af met je overgewicht en ga voor een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Zie ik je in één van mijn praktijken? Bel of app vrijblijvend voor meer informatie of maak nú een afspraak. Ik help je graag!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: 1 op 1 Dieet Renkum

Klein Amerikaweg 8A | 6871 KK Renkum
E. [email protected] | T. 06 – 588 410 46

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].