Glasvezel in Renkum en Heelsum is dichterbij dan ooit!

Foto: DeltaFiber

Renkum/Heelsum – Glasvezel in Renkum en Heelsum is dichterbij dan ooit! Ondanks de lockdown en daarmee ook de sluiting van het Glasvezel Informatiepunt in de Dorpsstraat in Renkum gaat de campagne voor glasvezel in de dorpen Heelsum en Renkum gewoon door.

Advertorial

DELTA Fiber Netwerk, die het glasvezelnetwerk gaat aanleggen, kan de effecten van de lockdown wel merken, toch gaat de campagne voorspoedig, veel inwoners weten hen via het internet of de telefoon te bereiken. Op 18 februari is de deadline je in te schrijven voor glasvezel. DELTA Fiber Netwerk wil dan weten of het aanleggen van glasvezel loont. Daarvoor zouden 30% van de huishoudens in Renkum en Heelsum moeten kiezen voor glasvezel. Binnenkort start ook de campagne in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze zodat alle dorpen van de gemeente (eindelijk) een glasvezelnetwerk gaan krijgen.

Vragenuurtjes

De lokale verkopers in Renkum en Heelsum waarmee DELTA Fiber Netwerk samenwerkt organiseren, nu de coronamaatregelen zo strikt zijn, diverse online vragenuurtjes. Heb je vragen over glasvezel? Stel ze op woensdag 3 of donderdag 4 februari tijdens een online vragenuurtje.

Tijdens deze vragenuurtjes beantwoorden zij al je vragen over de voordelen van glasvezel, de aanleg, de verschillende telecomaanbieders en de diverse abonnementen. Zo kun je online vanuit huis via de computer, tablet of telefoon je vragen stellen en krijg je onafhankelijk advies!

Het vragenuurtje vindt plaats van 19.00 – 20.00 uur, dan staan de lokale verkopers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig. Alle informatie om deel te nemen aan het vragenuurtje vind je op gavoorglasvezel.nl. Selecteer Renkum en Heelsum of vul je postcode in.

Verenigingsactie

Doe je aanmelding voor glasvezel via de ‘Clubactie van DELTA en Caiway‘. Met jouw aanmelding voor een glasvezel-abonnement kun je een vereniging steunen! Meld jij je aan via een deelnemende vereniging, dan ontvangen zij €50,-. Voorwaarde is wel dat het benodigde deelnamepercentage van 30% behaald wordt vóór 18 februari 2021.

LTC Harten, Renkumse Muziekvereniging Eendracht, Voetbalvereniging CHRC, Excelsior Renkum en Renkum Biljart doen al mee. Let op: om deel te nemen aan deze actie en de vereniging te steunen, moet je je aanmelden via dié betreffende vereniging.

Hoe je dat doet en de link naar de juiste vereniging vind je hier.

dichterbij