Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Foto: Anrita1705 via Pixabay

Het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het en Slim & Schoon Onderweg zijn op zoek naar de Beste (Thuis)Werkgevers van het jaar 2020.

Als blijk van waardering voor de veerkracht en het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar, reiken zij de Zo Werkt Het Award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020! Dit doen ze op dinsdag 16 maart aanstaande, precies één jaar na de start van de eerste lockdown. Heeft jouw organisatie haar werknemers het beste geholpen om het (thuis)werken in 2020 een stuk makkelijker te maken, geef dan jouw medewerkers de kans om jouw bedrijf te nomineren via www.zowerkthet.nl/award.

Fijne en productieve thuiswerkplek

Door COVID-19 moesten mensen die thuis kúnnen werken in korte tijd een fijne en productieve thuiswerkplek creëren. De mensen die op locatie moesten werken, hebben zich ook moeten aanpassen door op andere manieren of tijden naar hun werk te reizen. Gelukkig hebben tal van organisaties zich ingespannen om deze aanpassingen te faciliteren voor hun werknemers. Het zou leuk zijn om jullie naam tussen de genomineerden te zien!

Zo Werkt Het Award 2020

Dinsdag 16 maart worden de awards uitgereikt in vier verschillende poules, zo maken zowel kleinere start-ups als de multinationals kans op de eervolle prijs. De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers door heel het land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun organisatie van het afgelopen jaar. Ook benoemen de regionetwerken trotse regionale winnaars; Slim & Schoon Onderweg doet dit voor de regio Arnhem-Nijmegen. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert kans op leuke prijzen zoals een mooie city e-bike van Muto.

Vertel het je medewerkers

Nog niet genomineerd? Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar Zo Werkt Het Award. Als je genomineerd bent en dit wil delen op jouw kanalen, dan vind je onderaan deze campagnepagina een toolkit met social media posts en banners.