Online Banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden Foodvalley

Foto: Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley

Op dinsdag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur wordt de tweede Online Banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Foodvalley georganiseerd. Zoek je een baan of een nieuwe medewerker?

Open LinkedIn, zoek naar ‘Online Banenmarkt Regio Foodvalley’ en word lid.

Werkzoekenden en werkgevers

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is een besloten platform op LinkedIn waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel vervolgafspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een pitch, sollicitatievideo of persoonlijk CV.

Kansen

Tijdens de eerste editie werden er al matches gemaakt. Manager WSP Jan Hondebrink licht toe: ‘In deze tijd is dit een goed middel om simpel contact te maken. De besloten groep heeft al ruim 730 leden en we weten van drie werkgevers dat ze een nieuwe collega hebben gevonden tijdens de eerste editie. Dat is toch geweldig. Het biedt een extra platform voor werkgevers om hun vacatures kosteloos onder de aandacht te brengen waar werkzoekenden direct op kunnen reageren. Voor werkzoekenden is het een mooi podium voor een pitch of een cv.’’

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is toegankelijk voor iedereen. De enige voorwaarde is dat je een actueel LinkedIn-profiel hebt. Deze banenmarkt is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: d.verschure[email protected].