Massage en Bewustwording: Heb je Lijf Lief

Foto: Liselore de Beus

Renkum – Massage is een uitstekende manier om te ontspannen, meer uit je hoofd te komen en weer in contact te komen met je lijf. Met name als de massage met volle aandacht gegeven wordt en goed op jou is afgestemd.

Partnercontent

“Massage staat nog vaak bekend als ‘stevige spiermassage zodat alles weer los gemaakt wordt’, maar juist in combinatie met zachtere aanrakingen kan het effect op spanningsvermindering groot zijn. Zowel fysiek als mentaal.” vertelt Miranda de Beus van het Massage Atelier

Ontspanning en Bewustwording

Je voelt je prikkelbaar, gespannen, gehaast, gestresst, uit balans. Of je hebt bepaalde pijnklachten die samenhangen met spanningen in je lichaam. Dat kan van alles zijn, maar denk bijvoorbeeld aan rug- of schouderklachten die opspelen tijdens hele drukke periodes. Massage helpt je dan.

“Ontspanningsmassage helpt om deze gevoelens en klachten te verminderen. De spanning wordt uit je spieren gemasseerd, je adem wordt rustiger, je hoofd wordt leger en in de stilte kun je alles wat je bezighoudt even loslaten. Daarmee verbetert je stemming, je gevoel van rust en kun je bijvoorbeeld weer soepel(er) bewegen.” vervolgt Miranda

Bewustwordingsmassage

“Bewustwordingsmassage gaat een stukje dieper. Het vraagt een nieuwsgierige houding van je: ‘Waar zit die spanning nou precies’, vraag je je af. Of: ‘Hoe zou het voelen als ik op die pijnlijke plek voorzichtig aangeraakt word, wat doet dat met me. In plaats van dat ik de hele tijd probeer te doen alsof het er niet is?’ Stilstaan bij wat er in je lichaam te voelen is geeft de mogelijkheid om je lijf beter te leren kennen. Doordat de masseur je vraagt te verwoorden wat je waarneemt kan er (meer) verbinding komen tussen ‘hoofd en lichaam’. Zo kan het mogelijk worden om meer te accepteren wat er in je lijf én aan gedachten daarbij, op te merken is.”

Spreekt dit je aan? Wil je in stilte ontspannen tijdens een op jou afgestemde massage? Wil je meer op onderzoek naar wat er precies te voelen is in je lijf? Wil je het gewoon een keertje proberen? Heb je lijf lief! Je bent van harte welkom bij Massage Atelier Miranda de Beus in Renkum en Arnhem.

Klik op onderstaande afbeelding en maak een afspraak.

massage atelier

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen