Wolfheze Bruist, op de fiets of lopend langs ondernemende Wolfhezenaren

Foto: Wolfheze Bruist

Wolfheze bruist! Op zaterdag 7 mei 2022 tussen 11.00 en 15.00 uur organiseren 28 ondernemende Wolfhezenaren een gezellig evenement in Wolfheze. Verspreid over het hele dorp presenteren zij zich die dag aan het publiek en openen hun deuren.

Trek je wandelschoenen aan of stap op je fiets en maak een rondje door Wolfheze. Na afloop wordt er een mand verloot onder de deelnemers met prachtige producten, beschikbaar gesteld door de ondernemers.

Plattegrond

De inwoners van Wolfheze hebben een plattegrond met informatie in hun brievenbus ontvangen. Mocht je van buiten komen of hem toch niet gevonden hebben, kom dan op 7 mei naar de Heerlijkheid Wolfheze aan de Wolfhezerweg 84 en haal er daar één op. Met deze plattegrond kun je langs alle ondernemers om stempels te vergaren op je strippenkaart. Als er minimaal 20 van de 28 stempels op jouw kaart staan, lever je de kaart voor 16.00 uur weer in bij de Heerlijkheid Wolfheze en ding je mee naar de gevulde mand.

Hopelijk tot ziens op zaterdag de 7e mei in een bruisend Wolfheze!

bruist

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen