Gezond ouder worden. Hoe doe je dat?

Foto: Gelderse Vallei

Het is de maand van de kwetsbare ouderen in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Op donderdagmiddag 4 oktober organiseert het ziekenhuis daarom een publiekslezing over gezond ouder worden.

De levensverwachting wordt steeds hoger en het aantal oudere patiënten neemt hierdoor toe. Wat betekent dit voor medisch specialisten en patiënten?

Gezond oud

Tijdens deze publiekslezing vertelt klinisch geriater Ans Aarts over ontwikkelingen op het gebied van de zorg voor kwetsbare oudere patiënten.

Wij worden steeds ouder, wij kunnen steeds meer, maar hoe vangt de zorg dit op en is dit altijd gewenst door de oudere patiënt?

Wat kunnen oudere patiënten zelf doen om gezond oud te worden? Wat doet het ziekenhuis preventief om achteruitgang in het functioneren tegen te gaan?

Publiekslezing

De publiekslezing is op donderdag 4 oktober in het Auditorium (bestemming 181) in Ziekenhuis Gelderse Vallei. De lezing is van 16.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 15.30 uur kun je inlopen en staan koffie en thee klaar. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De toegang is gratis.

Je aanwezigheid kun je opgeven via: www.geldersevallei.nl/publiekslezing

article
41494
Gezond ouder worden. Hoe doe je dat?
Het is de maand van de kwetsbare ouderen in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Op donderdagmiddag 4
https://renkum.nieuws.nl/zorg/41494/gezond-ouder-worden-hoe-doe-je-dat/
2018-09-28T11:05:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/09/28110346/Persbericht-hoe-worden-wij-gezond-ouder.jpg
Ede, Gelderse Vallei, gezond ouder worden, gezondheid, Renkum.Nieuws
Bij de buren, Nieuws, Zorg