Meer weten over het effect van voeding en bewegen op reuma?

Foto: Henk Monster, wikimedia

Op dinsdagavond 16 oktober organiseert Ziekenhuis Gelderse Vallei samen met de Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe een voorlichtingsavond over de invloed van voeding en bewegen op reuma.

Wat kun je zelf doen om reumaklachten te verminderen?

Invloed van voeding

Tijdens de voorlichtingsavond vertelt reumatoloog dr. Jan Stolk van Ziekenhuis Gelderse Vallei over de invloed van voeding op reuma.

Fysiotherapeut Hans Bloo van Paramedisch Instituut Rembrandt licht toe welk effect bewegen heeft op reuma.

Ervaringsdeskundige Nienke Nijhof deelt haar ervaringen en geeft aan wat ReumaNederland en ReumaUitgedaagd! voor reumapatiënten kunnen betekenen.

Voor wie

Heb je last van reuma? Of ken je iemand met reuma? Iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp is van harte welkom. Je kunt je aanmelden via de website van de reumapatiëntenvereniging.

Hier vind je ook het uitgebreide programma van de avond.

De avond is op dinsdag 16 oktober 2018, van 19.30 uur – 21.30 uur in het auditorium (bestemming 181) van Ziekenhuis Gelderse Vallei op de Willy Brandtlaan 10 in Ede. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe

De Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe is deze avond aanwezig met een aantal vrijwilligers. Zij gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer over de Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe.

Daarnaast is informatie over beweeggroepen van fysiotherapiepraktijken uit de regio, ReumaNederland en ReumaUitgedaagd! aanwezig.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden