Lenteviering en glas geheven op nieuwe eigenaresse Zweiersdal

Opening huiskamerlounge Zweiersdal
Foto: Zweiersdal

Op zondag 24 maart werd in yogaschool Zweiersdal de lente gevierd, het glas geheven op de nieuwe eigenaresse en ‘de nieuwe huiskamer lounge’.

Advertorial

Sinds januari dit jaar is Evelien van Straaten de nieuwe eigenaresse van yogaschool Zweiersdal. Voor de mensen die les volgen bij de yogaschool waren hier en daar misschien al wat veranderingen merkbaar. Maar nu heeft Evelien echt een duidelijke eigen stempel op de yogaschool gedrukt door de voorruimte van Zweiersdal om te toveren tot een gezellige huiskamer lounge.

Thuis voelen

“Ik vind het belangrijk dat mensen zich, zodra ze de yogaschool binnenstappen, thuis voelen bij ons. De huiskamer lounge is een plek waar mensen voor hun les alvast tot rust kunnen komen, een kopje thee drinken en na hun les nog even kunnen blijven hangen.” aldus Evelien.

Op deze eerste zondag van de lente werd de lounge dan ook feestelijk geopend door Evelien en het glas geheven op de nieuwe lounge en een nieuwe lente in yogaschool Zweiersdal.

Mocht je benieuwd geworden zijn hoe het er nu uit ziet, dan is Evelien vaak doordeweeks in de ochtend aanwezig en mag je altijd even binnen lopen.

eigenaresse
Klik op afbeelding om naar de website te gaan
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden