Saskia Zorggroep, door persoonlijke benadering de beste zorg

Foto: Renkum Nieuws

Saskia Zorggroep is een zorggroep die nét even anders is. Saskia Aanhane zorgt voor de juiste zorgverlening door haar persoonlijke screening van zowel zorgvrager, als zorgverlener.

Partnercontent

Of je nu zorg nodig hebt of dat wil verlenen, Saskia zorgt voor de juiste match.

Persoonlijk gesprek

Het werkgebied van Saskia Zorggroep is omvangrijk en de gemeente Renkum hoort daarbij. Ze kent de gemeente goed, zo woonde ze eerder in Heveadorp en heeft nu haar kantoor in Lobith. Ze vindt het heerlijk om auto te rijden en rijdt heel wat af. Het is best arbeidsintensief om iedereen die haar contacteert persoonlijk te spreken. Iets wat Saskia een must vindt om de juiste personen bij elkaar te brengen.

“Het gaat niet alleen om hulp bieden. Het moet natuurlijk goede hulp zijn, maar ook gewoon leuk en gezellig.” De zorgbehoefte is vaak al ernstig genoeg, vindt Saskia. “Ik bezoek zowel de zorgverleners die bij mij solliciteren als de mensen die zorg nodig hebben. Ik kom bij ze thuis waarbij ik natuurlijk een hoop vragen te stellen heb maar ook wil ik de persoon zelf leren kennen. Ik vind het belangrijk dat zorgvrager en verlener op één lijn zitten en dat ze het goed met elkaar goed kunnen vinden.”

Ze kan putten uit een heleboel freelancers en ZZP’ers die zich bij haar hebben aangemeld. “Leeftijd, geslacht en hoeveel uren iemand wil werken is minder belangrijk. Natuurlijk, iemand die bijvoorbeeld alleen donderdag vier uurtjes wil of kan werken, zal even moeten wachten voor ik een geschikte werkplek heb. Ik zoek echt mensen die bij elkaar passen. Vaak kan ik dan al snel twee of meerdere zorgverleners, op papier, voorstellen aan iemand die zorg nodig heeft.”

Thuis blijven

Bij Saskia Zorggroep kun je terecht voor aanvullende mantelzorg en persoonlijke verzorging, zoals hulp bij douchen of maaltijden verzorgen, maar ook voor huishoudelijke hulp, hulp in de tuin, onderhoud, reparaties in huis en administratieve hulp. Dit alles heel flexibel: overdag, ’s avonds en in de nacht, ook in het weekend en op feestdagen.

“Wij hebben geen medisch geschoold personeel in dienst maar we werken veel samen met thuiszorgorganisaties die dat wel hebben. De zorg stem je samen goed af en zeker als er wat aan de hand is, moet je op elkaar kunnen bouwen en dat gaat heel goed.”

“Ook contact met de familie en andere mantelzorgers is belangrijk. De aanvullende mantelzorg is ook iets waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het ontlast de mantelzorgers die er vaak al rond een persoon zijn. Dat kan, naar mate een oudere steeds meer zorg nodig heeft, erg zwaar zijn.”

Mensen die het daarom leuk vinden een paar uur in de week als mantelzorger anderen te helpen, zijn dus ook van harte welkom zich te melden bij Saskia. Vrijwillig is het, omdat je voor de uren betaald krijgt, dan niet. Meestal wordt de zorg betaald uit een PGB die, als het nodig is, ook met Saskia’s hulp aangevraagd kan worden.

Voor persoonlijke zorg via Saskia Zorggroep vind je alle benodigde informatie als je op onderstaande afbeelding klikt. Ben je op zoek naar werk en wil je weten wat je voor Saskia Zorggroep kan betekenen? Klik daarvoor ook op onderstaande afbeelding en kies voor: zorgverleners-vacatures.

Saskia Zorggroep

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden