Gratis je verkeerskennis opfrissen met Veilig Verkeer Nederland

Foto: VVN

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een tweetal opfriscursussen verkeerskennis voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Renkum.

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz.

Mobiel blijven

Senioren worden onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursussen worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Renkum.

De cursussen zijn op:

Je wordt op één van beide dagen verwacht, klik op de datum om meteen je plekje te reserveren.

De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust je buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee. Wel vooraf aanmelden. Voor ieders eigen veiligheid heeft VVN maatregelen getroffen om de cursus coronaproof uit te voeren.

Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144.

 ♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden