Feest voor bewoners Rumah Kita tijdens de Pasar Malam

Foto: Rumah Kita

Op vrijdag 10 september vierden de bewoners van Rumah Kita feest. De jaarlijkse Pasar Rumah Kita werd deze keer vanwege het coronavirus in aangepaste vorm georganiseerd, maar dat maakte het feest er niet minder om.

feest
Klaar voor het feest!

Geslaagde Pasar Malam

Na een jaar zonder evenementen en minder sociale contacten was het afgelopen vrijdag tijd voor feest. Verpleeghuis Rumah Kita organiseerde voor bewoners en genodigden een kleine Pasar Malam waarbij ontmoeten, lekker eten en natuurlijk genieten van dans- en muzikale optredens centraal stonden. Ook waren er verschillende stands met Indonesische producten. Kortom, alle ingrediënten voor een zeer geslaagde Pasar Malam.

Feestelijke opening

In het bijzijn van bewoners en genodigden werd de feestelijke bijeenkomst ’s middags officieel geopend door de Wageningse Wethouder Maud Hulshof.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen