Meedenken over ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg

Foto: Huisartsen Gelderse Vallei

Woon je in de regio Gelderse Vallei, ben je geïnteresseerd in de huisartsenzorg en deel je graag je eigen ervaringen als patiënt voor het gemeenschappelijke belang van de patiënt? Word dan lid van de cliëntenraad van Huisartsen Gelderse Vallei.

De cliëntenraad is dit jaar nieuw opgestart en is bedoeld om samen met patiënten uit de regio te bespreken hoe de huisartsenzorg verbeterd kan worden vanuit het patiëntenperspectief. De leden van de cliëntenraad delen ervaringen over hoe de eerstelijns- of acute zorg wordt toegepast. Dat kan doordat zijzelf patiënt zijn (geweest), of bij anderen, die dichtbij staan, het verloop hebben gezien.

Actuele ontwikkelingen en thema’s

De cliëntenraad is hét platform waar gesproken wordt over actuele ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg en de huisartsenpost. Samengevat worden ervaringen gedeeld over: de huisartsenzorg in de praktijk, de avond-, nacht- en weekendzorg op de huisartsenpost en de zorg voor chronische ziekten (COPD, diabetes, CVRM, GGZ en kwetsbare ouderen).

In een speciale profielschets staat meer informatie beschreven. Deze vind je op de website van Huisartsen Gelderse Vallei: huisartsengeldersevallei.nl.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen