Trefpunt Mantelzorg van start in de gemeente Renkum

Foto: Andrew Lloyd Gordon, Pixabay

Doorwerth – Enkele mantelzorgers in de gemeente Renkum hebben samen met Renkum voor Elkaar het initiatief genomen om een trefpunt voor mantelzorgers in deze gemeente op te zetten.

Vrijdag 19 november komen zij voor het eerst bij elkaar. Het Trefpunt Mantelzorg is volgens hen dé plek om, in een ongedwongen sfeer, andere mantelzorgers te ontmoeten, ervaringen te delen en antwoorden te vinden op vragen die zij hebben.

De derde vrijdag

Iedere derde vrijdagochtend van de maand is het Trefpunt geopend van 10:30-11:30 uur in Ons Middelpunt aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie wordt aangeboden. Voor deze eerste bijeenkomst wordt een vooraanmelding op prijs gesteld. Mantelzorgers die graag willen komen maar problemen hebben met vervoer kunnen contact opnemen met het Trefpunt Mantelzorg.

Aanvullend organiseert men per seizoen diverse themabijeenkomsten, waarvan vrijdagmiddag 21 januari 2022 nu in voorbereiding is. Voor vragen en/of aanmelding kan men contact opnemen met 088- 784 63 69 of [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen