112

Update: Politie zoekt getuigen straatroof, drie verdachten aangehouden

Foto: DM van Hellesem

Renkum – Update: De drie verdachten van de straatroof op zaterdagavond zijn dankzij twee getuigen aangehouden. De twee hielpen het slachtoffer en konden één van de verdachten staande houden.

Daarna kon de politie snel de andere twee aanhouden. Zowel verdachten als slachtoffer zijn jonge jongens in de leeftijd van 15 en 18 jaar. De spullen die zij hadden buitgemaakt zijn grotendeels weer teruggevonden. Er worden nog steeds getuigen van de zaak gezocht.

—- vorig bericht—-

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die gisteren, zaterdag 16 januari rond 19:40 heeft plaatsgevonden op de Dorpstraat/Don Boscoweg in Renkum.

Of er daarbij iets is buitgenomen en hoe het met het slachtoffer is, is niet bekend.

Getuigen

De politie deed daarna meteen uitgebreid onderzoek en wist drie verdachten op te sporen én aan te houden. Het onderzoek is nog bezig en de verdachten worden vandaag gehoord. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Ook al heb je de beroving zelf niet gezien, misschien heb je wat opvallends gezien rond die tijd.

Getuigen kunnen een eventuele strafzaak versterken, heb je dus iets gezien, bel de politie op 0900-8844. Ook blij zal de politie zijn met camerabeelden, mochten die er zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen