112

Auto vliegt spontaan in brand nadat gasgeven onmogelijk blijkt

Renkum – Een automobilist die vanaf de Wageningse berg richting Renkum reed over de N225 kon ineens niet meer gasgeven en nam de bocht de Bokkedijk op. In een mum van tijd, voordat de auto stilstond, stond de voorkant al in lichterlaaie.

Brandweerkorps Renkum/Heelsum werd om 17:36 ingeschakeld en zij kwamen snel ter plaatse.

Mum van tijd

In een mum van tijd hadden deze heren de brand ook weer onder controle en waren de vlammen gedoofd. Dat veroorzaakte een enorme rook die gelukkig ook weer snel wegtrok. De inzittenden stonden redelijk rustig te kijken hoe hun auto geblust werd. Wel geschrokken maar er was niemand gewond geraakt en dat is inderdaad het belangrijkste. “Nou, dat wordt dus een andere auto.” klonk het berustend. Ze hadden ver van de auto gestaan en net als omstanders, waren ze bang dat het vuur de benzinetank zou bereiken maar dat gebeurde niet, de brandweer was er op tijd bij.

De brandweer heeft nog gekeken of er wat spullen veilig gesteld konden worden en heeft een bergingsbedrijf ingeschakeld om de auto weg te slepen. De auto is total loss. Zie foto’s bovenaan dit artikel

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen