Mogelijk glas in COOP en Albert Heijn potten Paprikareepjes Rood

Foto: Albert Heijn/Royal/Productwaarschuwing

Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor potten AH Paprika Rode Reepjes en COOP voor potten Royal Geroosterde rode paprikareepjes.

In de potjes kunnen stukjes glas zitten. Als je deze paprikareepjes eet dan loop je risico op (inwendig) letsel. Eet de paprikareepjes uit deze potten daarom niet. Breng de potten terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Albert Heijn

De terugroepactie van Albert Heijn betreft de potten AH Paprika Reepjes rood met houdbaarheidsdatums 17/10/2026 en 20/10/2026.

Consumenten die het product online hebben gekocht kunnen dit formulier invullen.

COOP/Enrico Food

De terugroepactie van Enrico Food betreft de potten Royal Geroosterde rode paprikareepjes in pot 310 gram met EAN code 5201194003845 met THT datum 31/10/2026 en batchcodes 2B403, 2E403 en 2B433.

Deze potten zijn ook bij de Albert Heijn verkocht.

Je kunt de pot(ten) terugsturen naar Enrico Foods op het volgende adres:

Enrico B.V.
Rijnkade 8
1382GS Weesp

Vermeld duidelijk je naam, adres, postcode, woonplaats en je IBAN-bankrekeningnummer. Je krijgt dan het aankoopbedrag en de verzendkosten van het retoursturen terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met Enrico BV via [email protected].

paprikareepjes

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen