AH Oosterbeek vindt ruim 100 vrijwilligers die boodschappen willen doen

mrt 22 2020, 20:31 Eten
supermarket marcopomella pixabay
De Albert Heijn in Oosterbeek kreeg de afgelopen dagen veel telefoontjes van ouderen en kwetsbaren die moeite hebben om hun boodschappen in huis te halen.
Ook de bezorgdiensten zitten namelijk vol....

Wie doet mijn boodschappen?

deed de Albert Heijn daarom een oproep: Voor wie wil jij boodschappen doen? Dat resulteerde nu al in ruim 100 aanmeldingen, wat geweldig!
Sam van Meijel, Teamleider bij de Albert Heijn vertelt: "We zijn in samenwerking met onze klanten een initiatief gestart om samen de boodschappen bij deze mensen in huis te krijgen. Via ahoosterbeek.nl
kunnen klanten een boodschappenlijstje invullen. Deze komt bij ons binnen. Via de Facebookgroep zijn in 2 dagen al meer dan 100 mensen bereid om te helpen met het doen en bezorgen van deze boodschappen. En dit aantal stijgt ieder uur!
"Alles en iedereen staat klaar om te helpen, alleen blijkt het moeilijk om deze groep ouderen en kwetsbare mensen te bereiken om te vertellen dat ze er niet alleen voor staan."
Daar helpen wij natuurlijk graag mee. Ken je nu iemand in Oosterbeek die dit ook moet weten, die geen internet heeft? Bel die dan even, neem hun bestelling op en geef het door, dan zorgt de Albert Heijn met de vele Oosterbeekse vrijwilligers dat de boodschappen bezorgd worden.
En verveel je, je? Hop, in de benen, pak je boodschappen tas en ga alleen (!) boodschappen doen voor een ander, ga lopen en zo kom je de tijd wel door! In de winkel liggen onderstaande folders, die kun je meenemen en bij iemand in de bus doen! Je kunt er ook op klikken en downloaden!
90663573 2760524467334098 9191344744901378048 o
ah1