IKEA groenteballetjes HUVUDROLL kunnen plastic bevatten

Foto: mastrminda, Pixabay

Woonwinkelketen IKEA roept verpakkingen IKEA HUVUDROLL groenteballetjes terug. De terugroepactie is gestart omdat er stukjes plastic in de balletjes kunnen zitten.

De terugroepactie geldt voor de diepvries IKEA HUVUDROLL groenteballetjes met THT-datum 26-10-2022.

Stukjes plastic

In de balletjes in deze verpakkingen kunnen kleine stukjes plastic zitten. Als je deze hebt dan word je dringend verzocht deze niet te eten. Je kunt de groenteballetjes terugbrengen naar een filiaal van IKEA. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. Een kassabon is niet nodig.

Heb je een verpakking met een andere THT-datum? Dan kun je de balletjes gewoon veilig eten. Ook de balletjes die verkrijgbaar zijn in de IKEA restaurants zijn veilig.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van IKEA HUVUDROLL groenteballetjes? Neem dan contact op met de klantenservice van IKEA op telefoonnummer 050 – 711 12 67.

groenteballetjes

Bron: IKEA, 10 februari 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen