Expositie ‘De Kunst van iPad Art’ in KAPELexpo Renkum

Foto: HJ Witteveen

Renkum – Maak in de weekenden van 16 t/m 31 oktober 2021 kennis met iPad art en de kleurige prints van Henk Jan Witteveen.

Tijdens deze expositie demonstreert hij ook het maken van kunst op de iPad.

Eenvoudig en direct

Op deze manier ontwikkelt en ontwerpt de kunstenaar digitale collages en patronen. Deze kenmerken zich door eenvoud en directheid. De ontwerpen zijn een combinatie van figuratieve en abstracte elementen.

Uit de wereld om hem heen haalt hij zijn inspiratie: vormen, patronen, kleuren, lijnen, texturen en niet te vergeten de eindeloze combinatiemogelijkheden van al deze elementen. Zo ontstaan er vrije, kleurrijke en toegankelijke sjabloonachtige digiprints. Alle ontwerpen zijn uniek en worden in een beperkte oplage uitgegeven.

Meer werk van Henk Jan Witteveen op zijn website : hjwvormenkleur.simpsite.nl

KAPELexpo, vind je in de kapel van het voormalig klooster Sancta Maria, Utrechtseweg 131, 6871 DR Renkum. OPEN: zaterdag & zondag 12.00 – 17.00 uur. Parkeren en toegang gratis.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen