KAPELexpo Renkum: SYNONIEMEN van Freek Stoelwinder

SYNONIEMEN
SYNONIEMEN
Foto: Freek Stoelwinder

Renkum – Op zaterdagen en zondagen van 6 t/m 21 november is in KAPELexpo in Renkum het werk van Freek Stoelwinder te zien met de expositie SYNONIEMEN. Hierin staat de mens centraal. “Altijd ben ik ermee bezig en het laat me nooit los”.

De dansende mens is een inspiratiebron en zijn ideeën om steeds nieuwe vormen te zoeken om het juiste beeld te creëren blijven zich ontwikkelen.

Van staal naar plat

Na een periode waarin stalen wandobjecten centraal stonden is de kunstenaar nu bezig met meer ruimtelijk werk in “platte beelden”. “Ik ben verslaafd, een gezonde verslaving, aan de mens. Ik kan niet anders” aldus Freek Stoelwinder. Naast wandobjecten zijn er tekeningen, bronzen en meer te zien. Wees welkom!

KAPELexpo, in de kapel van het voormalig klooster Sancta Maria vind je aan de Utrechtseweg 131, 6871 DR in Renkum

Zaterdag en zondag geopend van 12:00 – 17:00 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen