Grote meerdaagse oefening Koninklijke Landmacht in de gemeente

Foto: Defensie, landmacht

Van maandag 6 tot en met maandag 13 mei oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht onder andere in de omgeving van onze gemeente.

De oefening is groot en over meerdere dagen. Waar de militairen zich precies ophouden op welke dagen is niet te zeggen. De eenheden verplaatsen zich vrij over bestaande wegen, paden en vaarwegen. Ze hinderen het verkeer niet. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie buiten militaire terreinen.

Overlast?

De landmacht doet er alles aan om overlast te voorkomen. Heb je een klacht of schade? Kijk op defensie.nl/onderwerpen/klachten-en-schadeclaims. Heeft u klachten over het gedrag van de militairen? Mail dan naar [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen