Neem deel aan het feest van de Goddelijke barmhartigheid

Foto: Renkum Nieuws

Op zondag 7 april 2024- Beloken Pasen- vindt in de Mariabedevaartskerk in Renkum het internationale wereldwijde feest van de Goddelijke barmhartigheid plaats. Toegang is gratis.

Op Barmhartigheidszondag wordt in de hele wereld gevierd dat God de berouwvolle zondaar vergeving zal schenken. Hij beloofde gelovigen, die op deze zondag naderen tot het sacrament van boete en verzoening en de Eucharistie, bijzondere genaden zullen ontvangen, namelijk de volledige vergeving van zonden en straffen door de zonden.

GoddelijkeHeilig uur

Het programma begint met het Heilig Uur om 15.00 uur met de Rozenkrans van van de Goddelijke Barmhartigheid bij het bijzondere genade schilderij van de barmhartige Jezus. Tevens is er uitstelling van het Allerheiligste Sacrament met biechtgelegenheid. Kapelaan W. Renders uit Oss is speciaal voor boete en verzoeningsgesprekken beschikbaar. Om 16.00 uur is de eucharistieviering met celebrant priester K. Smits uit Utrecht. Het programma wordt muzikaal begeleid door het duo ‘Magnificat’ uit Utrecht.

Na afloop, ca 17:00 uur, is er een gezellige ontmoeting met koffie/thee en snacks in de pastorie. Er zijn schilderijen van de barmhartige Jezus voor een vrijwillige bijdrage verkrijgbaar. De organisatie van deze middag is een samenwerking van de gebedskring OLV van Renkum en de Vriendenclub vd Barmhartige Jezus.

Je vindt de kerk aan de Dorpsstraat 1 in Renkum.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen