Beeldende Kunst in het Kunstcafé Wolfheze

Foto: Kunstcafé Wolfheze

Wolfheze – Het programma van het komend Kunstcafé van 26 April bestaat uit een presentatie van beeldhouwster Angelique Ten Holter, waarin zij zal vertellen hoe zij tot beeldhouwen is gekomen.

Zij is vanaf haar geboorte slechtziend. Ook heeft zij in eigen beheer een luxe beelden- en gedichtenbundel uitgegeven: “Zielenroerselen en hersenspinsels in beeld”. Zij vertelt graag over haar passie voor vormgeven in taal en steen. Momenteel staat er werk van haar in de etalage van de stationswinkel van Wolfheze.

Anno Ruemkens, kunstschilderes, zal haar schilderijen exposeren. Zij heeft de kunstacademie in Rotterdam gevolgd. Ze laat in haar werk de werkelijkheid los. Door toeval komt de beeldvorming tot stand. De menselijke figuur is nu het uitgangspunt, als geabstraheerde vorm in beweging met anderen of alleen als “portret”. Zij heeft een progressieve oogziekte.

Het Schild

Beide dames wonen sinds kort in het Schild, een woon-zorgcentrum voor mensen met een visuele beperking in Wolfheze. Hun kunstenaarshart krijgt alle ruimte tot expressie op ons podium van het Kunstcafé.

Uiteraard zal er deze avond ook volop gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren en streven wij vooral naar een ambiance voor een gezellig samenzijn. Meer informatie vind je op de website: kunstdorpwolfheze.nl

Je bent van harte uitgenodigd op onze vertrouwde locatie: Wodanseck, Duitsekampweg 45, Wolfheze van 20.00-22.00 uur. Aanmelding is fijn: [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen