Kans op regen tijdens dodenherdenking en Bevrijdingsdag

Foto: Sourabhkrishna806, Pixabay

Het wordt dit weekend licht wisselvallig weer. Volgens Weeronline is er op beide dagen kans op buien bij temperaturen van 15 tot 18 graden.

Zaterdag begint droog met zon, maar in de loop van de dag neemt de bewolking toe. In het noorden blijft het bijna de hele dag droog, maar in de zuidelijke helft van het land komt het in de middag al tot buien, lokaal met onweer. Het wordt 16 tot 18 graden. Tijdens de dodenherdenking moet rekening worden gehouden met buien. Het is daarbij een graad of 11.

Op Bevrijdingsdag, zondag, bestaat ook nog kans op enkele buien. Later wordt het droger en komt er meer ruimte voor de zon. Op de meeste plaatsen wordt het 15 tot 17 graden, een gebruikelijke temperatuur voor begin mei.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen