Ga jij nog iets leuks doen met de Pasen?

Foto: Nieuws.nl

Naast samen met je gezin, familie en/of vrienden genieten van een paar dagen vrij met de Pasen, veel eieren eten en lekker lui zijn, kun je er natuurlijk ook op uit.

Het weer ziet er niet slecht uit, niet koud en tegen een paar regendruppels kunnen we wel.

Eitje tikken of zoeken

pasenWie haalde er geen extra eieren in huis? Hopelijk diervriendelijke.

Je kunt natuurlijk ook eieren gaan zoeken, misschien in je eigen tuin en anders liggen er nog tot en met 5 april eieren verstopt bij kasteel Doorwerth.

Ook bij het Airborne Museum kun je tijdens de paasdagen op zoek naar eieren. Met quizvragen. Antwoord goed? Dan heb je een letter en al die letters bij elkaar een woord, even puzzelen voor een paascadeautje.

Bewonersvereniging Bergerhof heeft 1e Paasdag eieren verstopt, als je niet ouder bent dan 8 jaar, mag je mee zoeken.

Ben je de eieren vergeten? Dan ben je hopelijk nog op tijd in de winkel want die hebben aangepaste openingstijden tijdens de Paasdagen.

Anders kun je ze misschien wel halen op de Duurzame Lentemarkt in Wageningen die 2e Paasdag rond de Grote Kerk gehouden wordt.

Van kip naar koe

Tweede Paasdag wordt een leuke dag voor de koeien van boerderij Veld en Beek, ze mogen dan namelijk voor het eerst naar buiten!

Als je blije en dansende koeien wil zien, kom dan op tijd want zodra ze uitgehuppeld zijn gaan ze grazen van het verse gras en is het weer net alsof ze er iedere dag staan.

Wat je ook gaat doen, Renkum Nieuws wenst je een paar fijne dagen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen