GroenLinks presenteert stripboek van programma

Taalvrijwilliger Jette  Rutteman ontvangt het eerste exemplaar van lijsttrekker Eveline Vink
Taalvrijwilliger Jette Rutteman ontvangt het eerste exemplaar van lijsttrekker Eveline Vink
Foto: GroenLinks Renkum

In maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. GroenLinks vindt het belangrijk dat iedereen die mag stemmen, zich kan informeren. Zo kan iedereen meedoen aan de verkiezingen.

Behalve een verkiezingsprogramma in tekst, bracht de partij daarom een verkiezingsprogramma uit in beeld. Met tien striptekeningen en korte zinnen. Er is ook een filmpje gemaakt over het stripboek.

Stripboek

Het eerste exemplaar van het stripboekje ‘Wat wil GroenLinks’ werd vrijdagmiddag door lijsttrekker Eveline Vink aangeboden aan taalvrijwilliger Jette Rutteman in Huis van Renkum. Samen met een groep vrouwen is zij daar al bijna vijf jaar elke vrijdagmiddag om Nederlands te praten met elkaar.

Wil je een exemplaar van het stripboek of het complete verkiezingsprogramma? Vraag het aan via [email protected]. Allebei de programma’s zijn ook te lezen op we website: renkum.groenlinks.nl/standpunten.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen