GB doet oproep aan jong en oud, verenigingen en bedrijven

Foto: GemeenteBelangen

Het verkiezingsprogramma van GemeenteBelangen (GB) houdt rekening met wensen vanuit de samenleving. Het is een document, dat ruimte biedt voor andere ontwikkelingen, zo stelt de partij.

“Bovendien staat de tijd niet stil en vinden we het altijd belangrijk om nieuwe suggesties en ideeën bij inwoners en organisaties te blijven ophalen. Graag laten we ons, vooral door mensen uit onze mooie gemeente, telkens weer inspireren.”

Ze hebben daarom het volgende bedacht.

Ideeënboek 

Iedere inwoner of organisatie is uitgenodigd om met voorstellen te komen die met de gemeente Renkum te maken hebben. Alle ontvangen e-mails et cetera worden genummerd en gebundeld in een boekwerkje.

“We overhandigen dat binnenkort aan de voorzitter van de gemeenteraad en aan alle nieuwgekozen raadsleden. GemeenteBelangen zorgt ervoor, dat de volgende gemeenteraad over ieder onderwerp een uitspraak doet.” aldus de partij.

Reacties, het liefst met een foto of tekening bij voorkeur opsturen naar: [email protected]

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen