Meidenteam CVV Redichem trots op nieuwe trainingspakken

Meidenteam MO12-1 in nieuwe outfit
Meidenteam MO12-1 in nieuwe outfit
Foto: Het Streek College

Heelsum – Bewegen is, zeker in deze hectische coronatijd, een goed middel om je conditie te onderhouden en voor de nodige afwisseling te zorgen. Dat vinden ze ook op Het Streek College in Ede.

Mede daarom heeft de school een Sportklas voor de onderbouw en een profiel Sport en Bewegen voor de bovenbouw. Op die manier kun je tijdens je hele schoolloopbaan extra sportief bezig zijn op die school.

Meidenteam

Maar dat sportieve verhaal strekt zich sinds enkele weken ook uit tot buiten de gemeentegrenzen, tot in Heelsum toe. Heelsum is een relatief klein dorp maar kent een bloeiende voetbalvereniging. CVV Redichem telt maar liefst 650 leden en meer dan 20 teams waaronder 6 vrouwenteams. Alexander van Horssen, directeur van Het Streek College en woonachtig in Heelsum, hoorde dat het meidenteam MO-12-1 op zoek was naar een kledingsponsor en is in het gat gedoken.

Alle meiden kregen namens Het Streek een prachtige trainingsoutfit die het fraaie geel-zwarte shirt perfect omhult. Ze zijn er duidelijk blij mee en stralen als echte meiden meer dan ooit tevoren. Nu op naar het kampioenschap al is die weg nog lang en zwaar. De basis in de vorm van een mooi en praktisch trainingspak is in ieder geval al aanwezig.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen