Tijd voor een feestje! Speeltuin Talud bestaat 70 jaar!

Foto: Speeltuin Talud

Oosterbeek – Speeltuin Talud heeft reden voor een feestje. Niet alleen vanwege het 70-jarig bestaan, maar ook vanwege de laatste vernieuwingen.

Zo heeft het clubhuis een spannende muurschildering gekregen. De pipowagen voor kinderfeestjes heeft een nieuwe inrichting waar je vrolijk van wordt. Om het af te maken heeft het onderkomen voor de vrijwilligers van de speeltuin ‘Knabbel en babbel’ een heuse pimpbeurt gehad.

Op zaterdag 1 april van 14.00 tot 17.00 uur is er daarom feest (en nee, dat is geen grap). Om 15.00 uur verzorgt kinderburgemeester Thom van de gemeente Renkum de officiële opening. Ook krijgt de speeltuin bezoek van clown Fleur, met ballonfiguren en suikerspinnen.

Je vindt de speeltuin aan de Taludweg 23 in Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen