9 juni Openlucht Parkconcert op Hartenstein Oosterbeek

De Koninklijke Harmonie Oosterbeek en Stedelijke Muziekvereniging De Harmonie uit Wageningen 
De Koninklijke Harmonie Oosterbeek en Stedelijke Muziekvereniging De Harmonie uit Wageningen 
Foto:

Oosterbeek – De Koninklijke Harmonie Oosterbeek en Stedelijke Muziekvereniging `De Harmonie´ uit Wageningen geven dit jaar, als afsluiting van het muzikale seizoen voor de zomervakantie, een Parkconcert in de open lucht in Park Hartenstein te Oosterbeek.

Dit jaar op zondagmiddag 9 juni 2024. De middag begint om 13.30 uur tot circa 17:00 uur en de toegang is gratis.

Meer Muziek in de Klas

Er zullen tijdens dit concert ook kinderen die op scholen in Oosterbeek hebben meegedaan aan de cursus ´Meer Muziek in de Klas´ van zich laten horen, dat het veel leuker is om samen te spelen in een orkest, dan alleen.

Tijdens deze muzikale middag is ook aan de inwendige mens gedacht. Bij dit concert zijn enkele foodtrucks opgesteld in het Park, zodat u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de orkesten. Er staat in ieder geval een kraam voor ijs en flensjes, een koek- en gebakkraam, een pannenkoeken-foodtruck en ook kunnen er lekker frietjes gehaald worden.

Neem zelf een kleedje en/of stoelen mee en kom genieten van een mooie middag in het park, vol muziek en lekkere hapjes en drankjes.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen