Vrijwilligers en mantelzorgers kiezen uit waarderingsmenu

Foto: Renkum voor Elkaar

Iedere eerste week van november krijgen vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Renkum speciale aandacht voor hun inzet. Dat is dè week van het kleine gebaar; de week van de Onbekende Held.

Volgens het organiserend comité is wat dagelijks zo gewoon lijkt, is in wezen super bijzonder! Samen met alle inwoners gaan zij hier wat speciale aandacht aan schenken. Inwoners kunnen zelf meedoen door vrijwilligers en mantelzorgers in die week een extra schouderklopje te geven of op een andere manier hun waardering uit te spreken.

Waarderingsmenu

Een vrijwilliger of mantelzorger mag in die week kosteloos deelnemen aan een van de activiteiten uit het waarderingsmenu, dat “als klein gebaar” is samengesteld. Het volledige waarderingsmenu is o.a. verkrijgbaar bij diverse openbare gelegenheden en op renkumvoorelkaar.nu/woh.

De inschrijving eindigt 1 november. Voor meer informatie en aanmelding kan men op renkumvoorelkaar.nu/woh terecht of contact opnemen met 088-7846369.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen