In Jumbo Amandel Vijgenschijfjes is schadelijke stof aangetroffen

Supermarktketen Jumbo roept een batch van de Jumbo Amandel Vijgenschijfjes terug. In het product is de schadelijke, natuurlijke, gifstof Ochratoxine A aanwezig. Deze gifstof kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

De terugroepactie betreft de Jumbo Amandel Vijgenschijfjes met EAN code 8718452424740 en THT-datum 03-11-2023.

Komt voor in de natuur maar schadelijk

In dit product kan de schadelijke schimmelgifstof Ochratoxine A bevatten. Deze schimmelgifstof kan van nature voorkomen in producten, maar is schadelijk voor de mens. Het kan onder andere leiden tot nierschade.

Heb je deze Jumbo Amandel Vijgenschijfjes gekocht, en heeft jouw verpakking de THT-datum 03-11-2023? Eet het product dan niet. Breng het terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie van Jumbo kun je contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Vijgenschijfjes

Bron: Jumbo, 21 juli 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen