Diverse activiteiten bij expositie Oosterbeekse Kunstenaarskolonie herleeft

jul 22 2023, 6:30 Kunst&Cultuur
foto eerste kunstenaarskolonie
Oosterbeek - Rond de tentoonstelling ‘ Oosterbeekse kunstenaarskolonie herleeft ’ worden tijdens de vakantieperiode diverse leuke activiteiten georganiseerd.
De expositie gaat over de schilderijen van de natuur uit de tijden van de Kunstenaarskolonie en het schilderen in de buitenlucht.

Wandelingen, rondleidingen en workshops

De activiteiten die door de stichting CultuRe
worden georganiseerd sluiten hierop aan met wandelingen o.l.v. een gids in de omgeving van de Concertzaal in Oosterbeek, schilderworkshops voor kinderen van ongeveer 9-13 jaar, maar ook voor volwassenen. Rondleidingen in de expositie o.l.v. kunstkenner Jan Meijering.

Extra openingen watermolen Quadenoord

Aangezien in de periode van de kunstenaarskolonie er heel veel watermolens in deze omgeving waren, is de watermolen in Quadenoord gevraagd extra in bedrijf te zijn. De expositie duurt nog tot 27 augustus 2023.
Voor specifieke informatie over deze vele activiteiten wordt verwezen naar de website van de stichting: stichting-culture.nl Hier kun je data van de activiteiten en uitgebreidere informatie over de activiteiten vinden, of je kijkt in de agenda van Renkum Nieuws .

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .