Renkumse Lockdown Winteralbum 2021, zaterdag 13 februari

Vanuit de hele gemeente Renkum hebben wij foto’s gekregen voor het Renkumse Lockdown Winteralbum 2021. Deze mooie plaatjes zijn zaterdag 13 februari ingestuurd.

Sommigen waren al vroeg op pad en tijdens het wandelen kun je mooie foto’s maken, dat hebben we de afgelopen dagen wel gezien. En dat kom je al snel dieren tegen, een paard, hertjes en zelfs een Alpaca, die in de sneeuw toch niet zo wit is. Stijgend en toen bevriezend water liet bomen, struiken en hekken verdwijnen. Het dalende water laat het ijs weer achter waar het vastgevroren zit. Gelukkig is er nog ijs genoeg om te schaatsen, nou ja, nog een dag voor de dooi intreedt. Morgen de laatste dag om foto’s in te sturen voor het Winteralbum?

Heb jij ook mooie, leuke, grappige maar vooral ijzige en sneeuwachtige foto’s? Stuur ze in voor morgen! Kijk voor de spelregels hieronder.

Een album gemist? Kijk ze hier terug:

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

De spelregels

We zijn van plan één groot doorlopend Lockdown Winteralbum te maken die we dagelijks gaan updaten, mits jullie voldoende foto’s insturen!

  • Je mag per dag 3 foto’s insturen
  • De foto is niet groter dan 5mb en liefst niet bewerkt
  • Je foto moet gemaakt zijn in de gemeente Renkum, vertel erbij waar je de foto maakte
  • Zet je logo in de foto en/of vermeldt je naam
  • Let op met mensen op de foto. Zorg ervoor dat je niet zo maar iemand herkenbaar op de foto zet, die dat misschien niet wil
  • De foto(‘s) stuur je naar: [email protected] ovv fotoalbum, of sneeuw, of ijs….
  • Of stuur je foto via een bericht naar onze Facebook, of twitter
  • Ons taggen in foto’s heeft geen zin want zo kunnen we de foto niet ‘pakken’ (ook via Instagram schijnt het niet te lukken)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen