Renkumse Lockdown Winteralbum 2021, vrijdag 12 februari

Vanuit de hele gemeente Renkum hebben wij foto’s gekregen voor het Renkumse Lockdown Winteralbum 2021. Deze mooie plaatjes zijn vrijdag 12 februari ingestuurd.

De sneeuw, het ijs en de bijhorende natuur vervelen niet. Of je nu bij de Rijn bent in Doorwerth of Oosterbeek, naar Heteren staat te kijken of bij het Visgat in Renkum, dieren in de sneeuw ziet of de rare vormen die ijs en sneeuw kunnen maken na een paar dagen, het verveelt niet. Het Beekdal nog steeds niet uit alle hoeken gefotografeerd in het Winteralbum blijkt, deze keer met een vreemde sneeuwman en het harde werk van de Renkumse IJsclub om open te kunnen gaan voor leden, overdag én ’s avonds, voor 21:00 uur uiteraard! Dat wordt nog meer schaatsen dit weekend, stuur jij ook je mooiste foto’s in van vandaag?

Heb jij ook mooie, leuke, grappige maar vooral ijzige en sneeuwachtige foto’s? Stuur ze in voor morgen! Kijk voor de spelregels hieronder.

Een album gemist? Kijk ze hier terug:

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

De spelregels

We zijn van plan één groot doorlopend Lockdown Winteralbum te maken die we dagelijks gaan updaten, mits jullie voldoende foto’s insturen!

  • Je mag per dag 3 foto’s insturen
  • De foto is niet groter dan 5mb en liefst niet bewerkt
  • Je foto moet gemaakt zijn in de gemeente Renkum, vertel erbij waar je de foto maakte
  • Zet je logo in de foto en/of vermeldt je naam
  • Let op met mensen op de foto. Zorg ervoor dat je niet zo maar iemand herkenbaar op de foto zet, die dat misschien niet wil
  • De foto(‘s) stuur je naar: [email protected] ovv fotoalbum, of sneeuw, of ijs….
  • Of stuur je foto via een bericht naar onze Facebook, of twitter
  • Ons taggen in foto’s heeft geen zin want zo kunnen we de foto niet ‘pakken’ (ook via Instagram schijnt het niet te lukken)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen