Renkumse Lockdown Winteralbum 2021, zondag 14 februari

Vanuit de hele gemeente Renkum hebben wij foto’s gekregen voor het Renkumse Lockdown Winteralbum 2021. Deze mooie plaatjes zijn zondag 14 februari ingestuurd. Aangevuld met extra foto’s die we toegestuurd kregen.

Want het was soms moeilijk kiezen uit de foto’s

Acht dagen sneeuw- en ijspret

De afgelopen acht dagen vroegen wij steeds om foto’s van het winterse weer, de sneeuw- en ijspracht en pret. Dit zijn de laatste foto’s van het Renkumse Lockdown Winteralbum die we zondag toegestuurd kregen. Daarnaast hebben we de foto’s die het aantal drie overstegen er bij geplaats, drie per dag kon je er insturen maar dat het moeilijk was de mooiste te kiezen, dat snappen wij best. Daarom laten we ze alsnog zien want vandaag, maandag gaat het dooien en daarmee eindigt het winteralbum. Wij willen iedereen enorm bedanken voor de bijdragen aan het winteralbum! Zonder jullie, was het nooit zo’n mooi en groot album geworden!

Een dag gemist? Kijk ze hier terug:

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen